BY THE WATER - OUTFIT

WITH A TOUCH OF BLUE

collage.jpgHej søde piger
Min blog har været nede i 2 dage dage, hvor jeg altså ikke har kunne logge ind m.m, men nu er den tilbage, ved ikke helt hvorfor jeg ikke kunne logge ind, men det skal da ikke stoppe mig <3

En farve jeg blevet ret interesseret i for tiden er blå, nok mest mørkeblå, fordi mit skab bare er ret mørkt – hihi ;). Desværre så har jeg bare ikke noget blåt i mit skab, men det skal jeg godt nok snart have <3. Alle de ovenstående outfits ville jeg med glæde gerne iføre mig, så det kan være jeg skal finde noget i den stil!

HER er linket til min Polyvore.

English // So i’m kinda loving blue, like the color blue, it’s so beautiful and I gotta get myself some more blue items in my wardrobe <3

x Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY THE WATER - OUTFIT