HUMMEL SNEAKERS

WAITING FOR CHRISTMAS

12734Nu kommer det tid på året, hvor det eneste som jeg venter på er julen, juleaften og sneen – det er jo som sagt; den bedste tid på året. Jeg elsker jul, hvilket også kan ses på mig når vi nærmer os december – mit værelse bliver overpyntet med alverdens julesager, jeg hører kun julesange, jeg bager kun det der dufter af jul (altså alt det hvor kanel kan indgå), jeg smiler som et lille barn og selvfølgelig så går i alle mine jule sweatre, som jeg desværre ikke har så mange af, men den ovenstående sweater, må nok være mit pæneste jule sweater! Outfittet er en stor favorit hos mig, det er så afslappet med støvlerne gør det alligevel ret smart. Hvad synes I om outfittet?

Psst… har i lagt mærke til, at i dag er der præcis to måneder til juleaften – ihhhhh

SWEATER MONKI – BUKSER MONKI – STØVLER VAGABOND – RINGE PRAG, PIECES

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

6 kommentarer

 • Virkelig fin sweater! Må vist forbi Monki snarest :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bernholm

   Tusind tak – jeg håber så at de stadig har den, da den er fra sidste år :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa, snart jul!!! Og sikke et fint outfit, elsker sweateren! Very christmas :yum: :wink:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bernholm

   Tusind tak – og jeg glæder mig godt nok også til julen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa, snart jul!!! :kissing_closed_eyes: Og sikke et fint outfit, elsker sweateren! Very christmas :yum: :wink:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bernholm

   Tusind tak – og jeg glæder mig godt nok også til jul :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUMMEL SNEAKERS