A BLUE TRENCH COAT

VIL DU SAMARBEJDE?

aamarbejdeHej søde piger
Jeg har nu haft denne blog i lidt over 10 måneder, hvilket det for mig slet ikke føles som særlig lang tid. Jeg har slet ikke fortrudt at have lavet bloggen, da jeg har mulighed for at gøre det som gør mig glad, nemlig mode, fotografering m.m.
Efter at have startet bloggen, har jeg udviklet mig meget som person, jeg er blevet mere glad og stolt af mig selv (selvglad). Derfor føler jeg også, at for at bloggen skal kunne udvikle sig, så må jeg selv gøre noget mere ud af den, altså bruge mere tid på layout osv. Mit første forsøg i den rette retning, er at spørge alle jer derude, om I kender eller selv er nogen, som kunne have lyst til at samarbejde med mig/bloggen. Selvfølgelig skal produktet eller måden at samarbejde på, gøre noget for bloggen og mine læsere, det ville jo ikke give nogen mening at jeg skal anmelde en ny yogaform, da min blog ikke er en træningsblog, men en modeblog! <3. Når jeg mener samarbejde, så mener jeg alt fra anmeldelse af et produkt, en konkurrence eller en rabatkode til jer læsere :)
Hvis dette lyder som noget du, en du kender eller dit firma kunne have lys til, så kan du skrive til mig på min mail: julie@bernholm.net – du må meget gerne skrive samarbejde i emnefeltet, så jeg ved det er vigtigt :)

English // If you would want to work with me, you can just write an email to me: julie@bernholm.net – you are welcome to write collaboration in the subject line so I know it’s important :)

Pics: WeHeartIt og Tumblr

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BLUE TRENCH COAT