Find det perfekte match! | www.personale-match.dk

Til manden i dit liv | Boksershorts fra Intimo

befunky-design2

Da størstedelen af bloggens følgere er kvinder (og jeg selv er), så giver det selvfølgelig mening, at mit hovedfokus er på kvindemode og ja, bare alt som kvinder kan lide. Men så begyndte jeg at huske på, at de fleste kvinder/piger jo også har kærester, hvilket betyder, at de en gang imellem skal købe en gave til deres elskede, og hvor denne gave sagtens kan indeholde nogle lækre boksershorts!
I den anledning har jeg, som I kan se i ovenstående collage, fundet en masse forskellige boksershorts hos Intimo, som jeg er sikker på kunne have interesse.
Hos Intimo kan man købe boksershorts fra velkendte mærker som Hugo Boss, Calvin Klein, CR7 Underwear, JBS og Armani. Udvalget er kæmpestort, og priserne er lige i skabet. Jeg er specielt fan af disse røde Hugo Boss boksershorts til bare 200 kr samt disse JBS boksershorts i gråt tern til bare 150 kr. Hos Intimo kan man også finde sine boksershorts i størrelserne S til XXL, så der er heller ikke nogen undskyldning der – og desuden har de lige nu tilbud på JBS-boksershorts hvor man kan få 2 par for bare 300 kr. Psstt.. der er fri fragt (uanset hvad du køber for) til Danmark, Tyskland og Sverige!!
Jeg håber i hvert fald, at I har fået lidt inspiration til den næste gave, og at I har fundet dette tip hjælpsomt :)

Indlægget er lavet i samarbejde med Intimo.dk. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find det perfekte match! | www.personale-match.dk