INTERIOR INSPIRATION

THE OCTOBER LIST

octoberlistSTRIKTRØJE TOPSHOPHANDSKER ASOS BOG SAXO – ØJENSKYGGE PALETTE NELLY PARFUME MAGASIN TASKE BOOZT – SOKKER ASOS  

Oktober er som sagt min favorit måned (lige bortset fra december ofc). Jeg elsker stemningen, hyggen, farverne og selvfølgelig moden! Dertil kommer der også masser af oktober ønsker, hvor de ovenstående items er nogle af de favoritter jeg har lige for tiden. Især tasken, handskerne og trøjen er mine yndlings, da jeg det er sådan nogle essentiels jeg synes man ikke kan gå oktober i møde uden at have med sig.
I går kom jeg hjem fra tre hyggelige dage i Sverige, hvilket også er grunden til at bloggen har stået ret stille, da jeg valgte at lade min computer blive hjemme, så jeg virkelig kunne få slappet helt af med en god bog og skønne mennesker omkring mig. Hvad bruger I jeres efterårsferie på?

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR INSPIRATION