THE ONE WITH SCHOOL - OUTFIT

TEEN VOGUE – THE SEPTEMBER ISSUE

DSCN2192DSCN2191DSCN2193DSCN2195

Hej søde læsere!
Dette indlæg kommer til – ligesom overskriften siger – at handle om Teen Vogue – The September Issue. Jeg kan ligeså godt sige det: “Jeg elsssker Teen Vogue og i det hele taget Vogue” (!!!). Det er simpelthen et af de bedste modemagasiner nogensinde, og jeg bliver altid inspireret, når jeg tjekker de nyeste modetrends ud. Da jeg nogle gange synes at deres blad er ret overpriced, så plejer jeg bare at tjekke deres hjemmeside ud, som i kan finde lige HER og HER til Vogue :)
Men…. girls da jeg opdagede, at deres September Issue kom ud – hvor både Kendall Jenner og Dylan O’Brien var med + de også havde rigtig meget fall tøj med i dette måneds blad – så måtte jeg bare eje det. Bladet kostede 54 kr, hvilket jeg synes er dyrt, og jeg købte mit på min lokale 7-Eleven – hihi <3
Jeg vil råde jeg alle sammen til at smutte hen på 7-Eleven eller hvor man ellers kan købe det, og så få jeres egen kopi med hjem i tasken ! – you will not regret it <3

I dag ligger jeg syg – så det er bare øv …. men havde lige tid til, at lave dette indlæg til jer, og nu må jeg må lavet nogle lektier, fordi selvom man er syg, så stopper lektierne bare ikke med at komme :(( Heldigvis så skal jeg da også få slappet lidt af, så jeg kan blive rask til i morgen – forhåbenligt :))

Hvad synes i om Teen Vogue eller bare Vogue ???

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ONE WITH SCHOOL - OUTFIT