GOING OUT TOPS

SUNGLASSES IN AUTUMN

profikoptik

Efteråret er nu for alvor over os, men det betyder heldigvis ikke, at man ikke kan gå med flotte solbriller, fordi selvom det er blevet koldere, så skinner solen da stadig flot, hvilket jeg ikke har lyst til at klage over! Jeg er derfor smuttet ind på hjemmesiden profikoptik.dk, for at finde nogle lækre solbriller som man sagtens ville kunne gå med, også selvom det ikke længere er de +25 grader udenfor.
Min store kærlighed til flotte store solbriller, bliver i hvert fald ikke mindre, når man finder lækre Prada, Dolce & Gabbana og Ray-Ban briller på hjemmesiden – iihhhh, hvor ville jeg dg gerne eje alle de ovenstående solbriller.
Jeg har nu i mange år ejet en del forskellige solbriller, men jeg tror aldrig, at jeg har rigtig investeret i et par gode og holdbare solbriller, da jeg er en af de personer, som kan finde på at sætte sig på sine briller eller tabe dem i vandet…. men det kunne være, at jeg skulle se at finde mig nogle ordenlige solbriller, som vil holde i mange år <3
Jeg har ovenover valgt fire af de flotteste solbriller ud, som jeg kunne finde, og af de dem, så må det nok være nummer fire, som er min favorit. Solbrillen er fra Ray-Ban, og er et item som jeg længe har sukket efter at eje, det kan være, at jeg endelig skal tage mig sammen, og købe den.
Det bedste ved Profil Optik (udover at de har et kæmpe udvalg af solbriller og briller) er, at de både har solbriller med styrke og uden styrke, hvilket jeg er utrolig glad for, da jeg kun bruger læsebriller, og derfor ikke altid har brug for styrke i mine briller. Hvilken en af solbrillerne er jeres favorit?

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

Billede - DK

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING OUT TOPS