Tre jakker til efteråret

Street style inspiration / Fashion Week

blogfashioninspoBilleder fundet på pinterest.com

Nu er Copenhagen Fashion Week nået til en ende, og selvom jeg selv ikke var ude til nogle shows eller events, så har jeg alligevel fuldt godt med på sidelinjen, og hvor er det dog nogle lækre kollektioner som ss17 byder på. Jeg var især imponeret over Baum und Pferdgarten, Ganni og Saks Potts kollektioner.
De ovenstående er (tror jeg i hvert fald) ikke fra dette års cphfw, men fra andre fashion weeks i udlandet – jeg er dog vilde med de forskellige outfits, og måden billederne er taget på – på fuld fart og med livlige bevægelser. Fashion week giver mig altid lyst til at eksperimentere mere med min stil, så lad os se hvad mit næste køb bliver, forhåbentlig en rød sweater <3

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre jakker til efteråret