A LOT OF INSPO

STELLA MCCARTNEY x ADIDAS

 

 

IMG_7236IMG_7237IMG_7238IMG_7239IMG_7240IMG_7241Hej søde piger
Hvad får man, hvis man tager en utrolig talentfuld og vidunderlig designer, og et af verdens største sportsmærker, ja, man får Stellasport. Hvilket jeg i hvert fald ikke vil klage over <3. Jeg tror det er lang tid siden, at jeg er blevet så vild, efter at have set en ny kollektion fra en designer, men det har Stellasport altså gjort. Efter at have set billederne af kollektionen, så får jeg helt lyst til at tage over og træne i fitness centeret – hah <3

Jeg har desværre ikke set kollektionen i virkeligheden endnu, men det skal jeg altså virkelig snart, og så bliver jeg vel også nødt til at købe lidt med hjem – hihi <3
Kollektionen kan i hvert fald findes i Magasin.

English // I’m seriously in love with the Stellasport collection, it’s so beautiful and I just wanna workout all the time <3

x Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LOT OF INSPO