Hvisk ear studs

Sommer betyder bare ben!

blog1IMG_5563T-shirt/H&M – Nederdel/Only – Skindjakke/Jofama – Halskæde/Hvisk – Øreringe/Hvisk

For the record, så er disse billeder et par uger gamle, hvilket betyder, at mine ben (forhåbentligt) har fået lidt mere farve…
Når vejret begynder at ryge over de 18 grader, så er der ikke nylon strømper til mig. Jeg bliver heldigvis relativt hurtigt brun, så det gør ikke det store, men hvor jeg dog elsker at have lidt farve. Det gør altså alle outfits pænere ;)
Lige nu er jeg stort set gået på sommerferie (læs: læseferie). Jeg har kun i morgen tilbage, hvor vi har studieretningsdag – hvis I vil høre mere om min 1.g oplevelse, så skriver I bare – hvilket er ret hygge. I går havde vi vores første “årsprøve“ i engelsk (det var mere en lille prøve, som hjælp til lærens vurdering af os), hvilket gik lige som jeg ville have det! Jeg har kun to årsprøver her i år (mundtlig samfundsfag og fransk), og ingen eksamener. Dette gør at læseferien bliver ret afslappet, og man virkelig kan slappe af inden 2.g <3
Andre der er igang med 1.g?

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’
Følg mig på hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk ear studs