ROOM INSPO

SNAPSHOTS: ELLE STREETSTYLE MAGAZINE

IMG_6721IMG_6719IMG_6726IMG_6723IMG_6727IMG_6724Et af mine favorit blade er helt klart ELLE. Da jeg i starten af sommerferien var forbi Magasin (de har det skønneste magasin-område i kælderen) for at købe nogle magasiner til diverse ture jeg havde planlagt i sommerferien, så faldt jeg over det (på det tidspunkt) nyeste ELLE issue, hvor man sammen med magasinet fik et ekstra magasin med, nemlig ELLE streetstyle. Jeg har nu læst dette blad igennem mange gange, men det bliver aldrig kedeligt, hvilket er rimelig usædvanligt for et magasin, dem bliver man hurtigt trætte af, men ikke dette. Der er så mange forskellige områder i bladet, bl.a streetstyle queens, streetstyle fotografer, 94 gode køb og ikke mindst de bedste bloggere, der selvfølgelig bor i de lækreste byer.
Det eneste der kunne gøre magasinet endnu bedre, ville være hvis nogle af de 94 køb var lidt mindre pricey, det billigste jeg fandt, var et armbånd til 255,- og det altså også kun ét item, men måske skal man bare være millionær for at læse ELLE?

I morgen har jeg første skoledag på gymnasiet, og gud hvor er jeg dog både nervøs, spændt, angst og forhåbningsfuld for dagen. Det gode er, at mit outfit allerede er plnalagt og klar!

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOM INSPO