Atten år

Rosemunde skuldertaske

blogrosemundeblogrosemunde6blogrosemunde5Efter at have scannet nettet tomt i min søgen efter denne skønne taske fra Rosemunde (og endda også have den med på bloggen, se indlæg her), var jeg så heldig at finde den på Den Blå Avis, hvor den kostede næsten det halve af originalprisen og kun var brugt et par gange + der fulgte en dustbag med – derfor slog jeg hurtigt til. Jeg fik kontaktet sælgeren, og efter blot små to dage var tasken min! Jeg er simpelthen så glad for Rosemunde taske, og har da også taget mig selv i at stirre lidt for meget på den haha.
Tasken har den perfekte størrelse, da den ikke er for stor eller for lille, og derudover kan rumme min 13″ Macbook Pro, hvilket er skønt, hvis jeg en dag ikke skal have tredive bøger med i skole (overdrivelse fremmer forståelse, ikke?).
Modellen (som jeg desværre ikke kender navnet på) er udgået og Rosemunde producerer slet ikke tasken længere – ja, jeg har desuden kontaktet deres salgsteam for at høre om jeg kunne få den bestilt bare til mig, nu hvor de ikke lavede den længere haha – og det var derfor nærmest umuligt at få fingrene i tasken, derfor føler jeg mig meget heldig, at jeg fandt den på Den Blå Avis.
Da jeg købte tasken omkring en uge før en min fødselsdag, betragter jeg det som en 18 års gave fra mig til mig, hvilket også gør det lidt mere okay, at bruge penge på endnu en taske ;)
Hvad syntes I om tasken?

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Atten år