Onsdags inspiration

Ringe på min finger

12Ringe Jane Kønig og hvisk

Selvom jeg for tiden er blevet en fortaler for guld smykker, så er det stadig sølv jeg bruger til hverdag. Min Jane Kønig ring sidder stort set altid på min finger, mens hvisk ringen er en forholdvis nu tilføjelse til min samling. Jeg er vild med, at ringene passer til et hvert outfit, hvilket også hjælper om morgenen, når tiden ikke er med mig. Derudover har jeg selvfølgelig altid mit ur fra Casio på armen.
Jeg er desuden blevet rigtig vild med nude neglelak, og er blevet positivt overrasket over denne lak, jeg købte i Tjekkiet til ingen penge.

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags inspiration