TODAY...

OUTFIT AND AN OPDATE

DSCN0383DSCN0352DSCN0390DSCN0459

Buksedragt Saint Tropez // Bumbag Ukendt // Cardigan H&M // Sko Nike Roshe Run // Sunnies Ukendt // Halskæde Dogeared //

Aller først mange gange undskyld for den manglede blogning, men der er virkelig hele tiden sket noget, hver dag, men om et par dage, så er alt tilbage ved det gamle!

Dette outfit er virkelig en lifesaver, hvis man ikke aner hvad man skal have på. Jeg havde det på i går, og det er både pænt, afslappet og praktisk, da jeg har min smarte bombag med mig, hvor alle mine ting kan være i! Det vil også snart komme et indlæg om hvad jeg altid har med mig i min taske:)

Jeg havde dette outfit på da jeg var ude og se på nogle forskellige ting med min familie (jeg går desværre ikke så meget i deltaljer pga. personlige sager). Og så var vi også på stranden, hvor min lillebror og far var ude og bade – jeg skulle også havde været ude, men det blæste seri en halv pelikan, så jeg takkede pænt nej tak! Det havde faktisk været ret varmt, men da vi kom ud til stranden, blev det så koldt pga. vinden var rigtig kølig – Der kommer et rigtig fedt indlæg om hvad der var og hvad vi gjorde på en anden strand vi var på! Glæd jer:)

Lige nu slapper jeg af, hører musik og hygger lidt med min lillebror:) Hvad laver i lige nu?

XOXO Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY...