Personlig favorit fra hvisk / moonlight øreringe

Opdatering: Endelig færdig med SRO!!

blogsrodoneEfter femten dages stilhed på bloggen, er jeg tilbage, og kan efter nogle hårde uger med SRO (studeretningsopgave til jer der ikke har gået eller går på STX – også kendt som den “lille“ SRP) endelig erklære mig færdig, og hvor føltes det dog skønt. De sidste dage var pressede, og jeg tror ikke jeg har oplevet, at mine øjne har gjort så ondt, som de gjorde de to dage før opgaven skulle afleveres. Jeg endte med, at være nogenlunde tilfreds med min opgave, men jeg ville ønske, at jeg havde haft mere tid til at lave den, men nu er den afleveret og det er ude af verden haha ;).
Ellers har dagene været rimelig afslappede, men sidste lørdag tog jeg dog lige en tur til Frankfurt med min far, mest af alt for at komme væk fra en stresset hverdag, og hvor var det dog fantastisk at komme lidt væk, det var lige hvad jeg manglede.
Nu er det tilbage til hverdagen, og selvfølgelig bloggen <3

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig favorit fra hvisk / moonlight øreringe