DANIEL WELLINGTON FOR MEN

NEW YEAR, NEW RESOLUTIONS

2Som en hver anden blogger i bloggerland, vil jeg nu også give jer en ide om nogle af mine nytårsforsætter i 2016. Jeg har altid været en af de typer, som giver sig selv en masse tanker om hvordan det nye år skal blive, men som sådan aldrig kigger tilbage på dem, det bliver sikkert ikke anderledes i år, men uanset hvad så er der her et kig på nogle af mine nytårsforsætter.
I 2016 vil jeg…
… blive bedre til at finde tid til mine veninder (jeg er simpelthen blevet for dårlig til at se alle de mennesker, som jeg bare savner ufatteligt meget)
… sætte mere pris på bloggen og bruge mere tid på den (i slutningen af 2015, blev jeg mere seriøs med bloggen, hvilket jeg også vil have med i det nye år)
… spare flere penge sammen, og droppe impulskøbene (dette forsæt startede jeg allerede i november, men da jeg store planer for min fremtid, og gerne vil ud af rejse, så skal pengene allerede nu spares sammen)
… finde en fast træningsrutine (og måske starte i fitness, da jeg virkelig er for dårlig til at tage mig sammen, her allerede i januar, vil jeg gerne have en træningsrutine, der virkelig hjælper mig)
… spise sundere (og holde den usunde vane til weekendene)
… ikke udskyde lektierne til det sidste sekund (i folkeskolen lavede jeg alt flere dage før, men allerede i starten af 1.g, kan jeg mærke hvor dårlig jeg er blevet til, at lave mine ting dagen jeg får dem for)
… læse mere (og ikke bare magasiner og sådan, jeg vil læse flere romaner)
… skrive mere (jeg har altid elsket at skrive, men jeg er desværre kommet til væk fra det, hvilket jeg gerne vil have tilbage igen)
… fokusere mere på de gode ting, fremfor de dårlige (jeg har det med, at lægge mere mærke til det dårlige end det gode, hvilket hurtigt skal ændres)

XXXXXX

follow me on bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANIEL WELLINGTON FOR MEN