O U T F I T

MY PULS RIGHT NOW…

DSCN2825

… It would fell just like a sledgehammer…

Er noget af teksten på sangen fra Fifth Harmony, som kører rundt i hovedet på mig lige nu <3

Anyways – Hej søde piger :)
Dette outfit, er et som jeg havde på, da vi havde gæster på besøg for nok en uge siden, tror ikke, at jeg har vist jer det endnu, men jeg kom da lige i tanke om det – hihi <3
Toppen er fra H&M, nederdelen er fra ASOS, støvlerne er fra en svensk butik og min halskæde er fra ASOS :))

Lige for tiden, så synes jeg, at min hverdag kan være meget stressende, uoverskuelig og alt for besværlig, og andre gange har jeg ikke en skid at lave, men sådan er livet jo nogle gange, det er irriterende… <3 I dag tror jeg bare at den vil stå på maks hygge med lækre film, da det er haallloooweeennn i dag !!!! – weeeeeee – hahah… Imorgen skal jeg til 18 års fødselsdag, og på mandag så har min søde mor fødselsdag <3

Hvordan går det hos jer for tiden, har i nogle spændende ting igang?

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O U T F I T