OWL CITY

MY NEW BABY

1253Efter meget lang tid, hvor der blev tænkt over penge, “har jeg brug for den?” sætninger og meget diskussion med mig selv, så endte jeg med at gøre et rimelig stort køb, nemlig et nyt kamera. Jeg har i mange år haft mit Nikon COOLPIX P500 ved mig hvor end jeg gik hen, men nu var det altså blevet tid til en udskiftning. Jeg valgte at købe dette ovenstående kamera, nemlig et Canon EOS 700D, et meget lækkert kamera, som jeg allerede er helt forelsket i. Jeg havde både kameraer som Olympus pen e-pl7 og Nikon d5300 i tankerne, men endte med at gå med Canon. Jeg har aldrig haft et Canon kamera før, men jeg har ikke fortrudt, at jeg valgte dette mærke. Der er selvfølgelig nye knapper som skal læres at kende, men uhhhh det er simpelthen bare så flot (!!!). Da kameraet er udgået i butikkerne, så blev vi nødt til at kigge dba igennem, og endelig fandt min far kameraet, endda til en utrolig billig pris. Og tre timer senere, var det hentet og står nu så fint på mit skrivebord <3 Hvad synes I om min nye baby?

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OWL CITY