SUNDAY INSPO

MOSS CPH JUMPSUIT

DSCN4206_Fotor_CollageHej søde piger
Dette er så dagens outfit – jeg er iført min nye buksedragt fra Moss Copenhagen, jeg er virkelig vild med hvor afslappet den kan se ud og hvor elegant den også kan være <3.
I de sidste par dage og også i dag, har jeg stort set ikke lavet andet end at lave lektier, jeg håber snart det stopper, men der tager jeg nok fejl (hurra for at skulle tre år på gymnasie). Lige nu holder jeg en pause, med Friends of course, meget til trængt hvis du spørger mig ;)

Jumpsuit Moss Copenhagen // Jacket Pieces // Shoes Nike // Necklace ASOS //

English // Today i’m wearing my new jumpsuit from Moss Copenhagen <3 – love how comfy it can be and then also be very elegant. The last thew days I have done a lot homework, but it won’t stop (hurra for going to high school the next three years).
Now i’m taking a break, with Friends of course, so needed if you ask me ;)

XXXXXX

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY INSPO