17. december

Mine juleønsker pt. 2

juleoensker2Izabelle Camille vedhæng / Baum Und Perfdgarten t-shirt / By Malene Birger pung / Esprit pumps / Penge til New York / Pico guld ring

Her er anden og sidste del af mine juleønsker. Denne gang består mine ønsker blandt andet af penge til New York, da jeg rejser afsted med mine klasse næste år, og derefter bliver der en uge med mine familie, hvilket betyder, at der nok bliver brugt en del penge. Pungen fra By Malene Birger og guld ringen fra Pico har længe stået højt oppe på ønskelisten, så hvis de ikke lægger under juletræet, så køber jeg dem bestemt selv haha ;)

Følg mig på Bloglovin‘ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17. december