Et hverdagsoutfit

Mine juleønsker pt. 1

juleoensker1HOSBJERG blondetop / Gardenia støvler / The Andy Cohen Diaries bog / Stina A halskæde / Dior parfume

Nu hvor juleaften nærmer sig, er det tid til den årlige ønskeliste. Denne gang er mine ønskeliste overrasende lang, også selvom jeg have utrolig svært ved at vælge ud, da jeg for en gangs skyld ville forsøge at være en smule praktisk, hvilket (spoiler alert) ikke skete.
Blondetoppen vil være perfekt under en sweater eller en sort kjole. Jeg er sikker på at toppen vil gøre ethvert outfit en smule mere perfekt. Halskæden tror jeg desuden vil være en sikker vinder i hverdagen eller til en tur i byen. Og bogen skulle være en fantastisk og humoristisk bog, som jeg bestemt glæder mig til at læse!
Part 2 kommer snart på bloggen.

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hverdagsoutfit