Motiverende citater

Min sommerferie pt. 2

blog5Den anden del af min sommerferie startede i København, hvor min familie og jeg tog på kanalrundfart og Papirøen med min farfar, hans kone, mine farbrødre og min faster. Det var simpelthen den smukkeste dag, også selvom det i flere timer regnede det meste af eftermiddagen. Men heldigvis så kom solen frem, og vi fik både regnbuer og og en smuk himmel.

blog6

Et par dage efter var det tid til at besøge ødegården/sommerhuset i Sverige. Vi ejer huset med to af mine fars gode venner, men denne gang var vi kun 2 familier deroppe.
Jeg elsker simpelthen vores ødegård. Det er et sted, hvor jeg kan gå helt ned i gear, og virkelig slappe af. Som I kan se, så fik vi både lavet mad over bålet, samlet smukke blomster og solet os.

blog7

Derudover fik vi badet, gået en masse ture i den smukke natur og spillet minigolf. Jeg plejer faktisk ikke at være helt dårlig til minigolf, men denne gang der kom der desværre på en sidste plads… Ikke så godt når man er konkurrencemenneske haha ;)
Selv om aftenen så er det stadig lyst udenfor, så jeg nåede lige at snuppe et flot himmelbillede, inden det blev for koldt at være udendørs.

blog8

En af dagene tog vi med et lille tog til Vestervig, det var en rigtig hyggelig by, og vi var super heldige med vejret, solskin og varme hele dagen. I toget havde vi også den sjoveste billetkontrollør, så der blev grinet en del under turen, hvilket betød, at den halvanden time gik lidt hurtigere end den ellers ville <3.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motiverende citater