Månedens ønsker | August

Min sommerferie pt. 1

blog1

Den første del af min sommerferie var en bilferie med min familie, hvor vi skulle til Fontainebleau i Frankrig, da min farbror har taget sin MBA på business skolen INSEAD, og vi skulle med til ‘graduation’. Vi havde 2 stop på vej til Fontainebleau, det første stop var i Groningen, Holland, og det andet stop var i Gent, Belgien (billederne ovenfor er fra Gent). Begge stop var utroligt smukke, og jeg skal bestemt tilbage igen. Fordi både Groningen og Gent er universitetsbyer så vrimlede det med studerende, hvilket gjorde byerne levende, og virkelig ændrede atmosfæren. Det var fantastisk, og skønne byer.

blog2

Da vi ankom til Fontainebleau tog vi en hurtig tur omkring i byen, hvor vi også gik hen til slottet hvor ceremonien skulle afholdes. Det var simpelthen så smukt, og vi var ufatteligt heldige med vejret – det var +33 grader hver dag – men det gode vejr betød dog også, at til selve ceremonien, som varede hele dagen, var det lidt af et helvede, da vi sad ned og solen stod på, men heldigvis havde INSEAD sørget for vifter, sorbet-is og masser af vand.
Da det var en formel ceremoni, så var der selvfølgelig dresscode, så mændene/drengene havde fine jakkesæt på, og vi havde flotte kjoler og hæle på. Det var en oplevelse jeg ikke vil glemme lige forløbeligt.

blog3

Her er der lidt billeder af mit outfit, som bestod af en kjole fra Selected, hæle fra ALDO og taske fra Markberg.

blog4

Så gik turen hjemad, hvor vi igen havde flere stop på vejen. Først besøgte vi Mont Saint-Michel, herefter besøgte vi Omaha Beach og kirkegården, hvilket var en surrealistisk oplevelse, når da står der og tænker på alle de mennesker der dødede under kampene.
Herefter havde vi endnu et stop på vej hjem, hvilket så vidt jeg husker var i Holland, men det var i hvert fald ved grænsen mellem Belgien og Holland. Vi havde den lækreste middag på restauranten der tilhørte hotellet, og aftenen sluttede af med en solnedgang der var meget fotovenlig ;)

Pt. 2 kommer snart op på bloggen <3

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens ønsker | August