En tur på landet

Min 1.g oplevelse

1goplevelseSå blev det endelig tid til et 1.g indlæg. Jeg tænker at dette indlæg bliver mig der “reflekterer“ om min tid i 1.g, og måske giver nogle “visdomsord“ videre til andre der måske skal starte i 1.g her til sommer, om det så er STX, HHX, HTX eller noget helt fjerde. Jeg tænker bare vi starter fra begyndelsen, og så vi se hvor vi ender henne <3. Dette er også en god måde for mig at huske tilbage på hvad der egentlig skete i 1.g.
For mit vedkommende startede det hele den 10. august 2015 på JohannesGymnasiet (JS). Det var helt nyt, og selvom jeg bor forholdsvis tæt på byen, så ligger mit gymnasium inde på Frederiksberg, hvilket alligevel er en 40 minutters tur med det offentlige. Dette vender man sig dog hurtigt til. Jeg kan desværre ikke huske så meget af de første dage, om det er fordi jeg var nervøs, spændt eller begge dele vides ikke. Jeg kan huske at på førstedagen var der sat navneskilte på alle plader i klassen, hvilket gjorde det lidt mindre akavet. Vi blev præsenteret for lærerne, rektor, og gennem diverse lege blev vi også hurtigt præsenteret for hinanden. Det var nogle rigtig gode og hyggelige første dage, men det var også meget af tage ind, både psykisk, men også fysisk. Min krop havde brug for at slappe af, så jeg var utrolig glad for at JS havde besluttet, at vi ikke fik nogle afleveringer før den første ferie var ovre. Dette gjorde det lettere at fokusere på det sociale, og ikke flere ting samtidig.
Den første fredag tog vi alle i Frederiksberg Have, hvor vi ‘putter’ blev tegnet på, og hvor der blev drukket og grint.
Det næste store event var vores introtur (eller den første), hvor vi skulle på en to-dags tur til Hareskoven. En tur der involverede nogle sjove lege, en vandrutsjebane fyldt med sæbe, bål, snobrød og masser af pasta og kødsovs.
Efter vi kom hjem fra Hareskoven, var det tid til vores første fest på skolen. En fest jeg heller husker meget af, men efter at have kigget en masse billeder igennem, ser det ud til at have været en skøn aften, hvor vi også blev tegnet i hovedet.
Det var efter disse uger hvor venskaberne begyndte at blive knyttet, og det kan jeg virkelig også mærke den dag i dag. Jeg har virkelig fået nogle venner, som jeg kan mærke bliver der i mange mange år, og andre som jeg har det rigtig sjovt med. Jeg har det hurtigt at dømme folk, men det skal man godt nok droppe. Alle overrasker når man lærer dem af kende, uanset set om det er for det bedre eller ej.
Herefter var der en masse café ture, vi var i Tivoli til fester og selvfølgelig skolens idrætsdag, hvor min klasse ikke vandt andet end de bedste kostumer, men det er vel også den bedste pris (jeg kan afsløre at vi var superhelte) ;-).
I oktober havde vi også fodbold turnering på skolen, og den anden fest på skolen. I november var der bogstavsmiddag med masser af pizza og gæt og grimasser. Derudover havde vi også AT1 i november, som blev fejret med nachos, og så fejrede vi også min veninde Signe’s fødselsdag, med et brag af en fest. Op til jul holdte min klasse gyseraften efter skolen blev lukket, og så vi var nogle piger der holdte storebagedag lige før juleaften. Der blev også holdt julefrokost hjemme hos mig, hvilket var en rigtig sjov aften.
Vi var også mange i klassen der holdte nytårsaften sammen, plus nogle venner udefra.
Det var først efter jul hvor jeg begyndte at mærke lektierne, dog ikke så meget som ventet. Der kom flere afleveringer, men hvis man bare tager det en aflevering af gangen, så skal det nok gå. Det var også efter jul hvor vi fik svar omkring optagelse på Akademiet For Talentfulde Unge (ATU). Vi var omkring syv i min klasse der blev optaget. Jeg valgte at søge ind på ATU, da jeg har store planer om min fremtid, og ikke bare vil ende med et job der kun er interessant pga. pengene. Og ATU er specifik lavet til de elever der vil yde lidt mere, og er klar på at satse mere på fremtiden. Jeg kan klart anbefale det.
I januar stod den på endnu flere caféture, og den trejde fest på skolen, en aften hvor jeg også fik set personer fra folkeskolen – en rigtig skøn aften. I februar fyldte jeg 17 år, og dette blev fejret i marts med champagne brunch for mine veninder. Marts bød også på sleepovers, middage, en teatertur med klassen, AT2, hvilket var en strid uge, vi fejrede min veninde Agnes’ fødselsdag.
I april havde vi galla på skolen, hvilket var noget af en oplevelse, og hvor jeg dog glæder mig til min 3.g galla med flotte lange kjoler og det hele! Derudover havde vi også DHO, noget af stor omgang, men jeg kom heldigvis godt ud af den. I slutningen af april kom den nok største oplevelse i 1.g, nemlig vores studietur til Tjekkiet, som jeg ikke vil uddybe mere, da hele den tur kan læses om HER. Maj blev brugt på biografture, den sidste fest, hvor KESI kom og spillede, masser af Paradis is, middage og en regnvejrsudflugt med klassen. I juni var det tid til distortion, hvilket var en skøn dag med masser af fest og Mokai, vi var også forbi Magnum Pleasure Store, nam nam.
Herefter har der ikke været de store oplevelser, jeg har været til middag et par gange med nogen af pigerne, været på Papirøen, og drikke lækre Mojitos.

Jeg er utrolig glad for min 1.g oplevelse, og ville ikke gøre det på nogen anden måde. Nu er det snart tid til 1.g, så lad os se hvordan det går – forhåbentlig er det ikke en uoverskuelig omvæltning.

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur på landet