INSPO - WINTER EDITION

MERRY, MERRY CHRISTMAS

DSCN3519DSCN3495DSCN3508DSCN3532DSCN3520Hej søde piger
Glædelig jul!!!! Lige en hurtig opdatering herfra <3. Så er dagen endelig kommet, og gud hvor jeg glæder mig!. Jeg regner ikke med, at der er så mange der læser blogs i dag, men så ser i nok dette indlæg i morgen :))
På de ovenstående billeder, ser i vores flotte juletræ, som vi fældede i lørdags <3. Jeg er faktisk ret tilfreds med vores pynt på træet, hvad synes i om det? <3.

I morgen kommer der et indlæg op, hvor i ser mit juleoutfit <3. Men nu skal dagen bare nydes. Jeg har lige været i bad, lagt neglelak og nu skal jeg til at sætte mit hår.
Håber I alle har en skøn dag med jeres nærmeste, og tak fordi I læser med!

English // Merry Christmas everyone!!!! On the pics you’ll see our Christmas tree. I like it a lot, what do you think ? Today i’m just gonna have a nice time with my family and tomorrow I will show you my Christmas outfit<3. Have a great day, and thank you for reading my blog, it means a lot <3.

x Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPO - WINTER EDITION