EBAY WANTS

MARC JACOBS AND COSTUME

1243Nogle af mine yndlings ting, vil altid være en god parfume og et lækkert magasin. Her er det hvor Marc Jacobs og Costume kommer ind, jeg er nemlig til stor forbruger af Marc Jacobs’ parfumer, og min nyeste favorit er denne Daisy Eau So Fresh parfume (som jeg hugger fra min mor). Jeg elsker at duften er så frisk og dufter af sommer. Jeg føler at hvis jeg havde en duft, så ville det være denne eller Taylor Swifts Wunderstruck – som også er en stor favorit hos mig. Costume er et blad som jeg efterhånden er blevet ret glad for. Jeg har ellers været en forbruger af Vogue, ELLE og COVER, men nu er det blevet Costumes tur <3
I dag er en ny uge begyndt, og jeg er allerede ret træt … men det er alligevel dejligt at være tilbage til den daglige rutine! I fredags havde vi introfest på skolen, og hvor var det dog en sjov og skøn aften/nat.

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY WANTS