NOW I HAVE SHORT HAIR

LOOKING FORWARD TO SUMMER

11012320_857909277599836_1441942235_n

Hej søde piger
To små outfits, som jeg meget gerne vil iføre mig i til sommer! Virkelig gerne faktisk. Jeg er utrolig glad for nederdele, og også blomsterprint, derfor er outfit nummer 2 nok min yndlings. Hvad med jer? <3
PS. jeg starter snart en “serie” her på bloggen, som jeg glæder mig ret meget til <3

English // Here’s two outfits, that I would love to wear when summer finally comes. Actually I would love to. I love skirts, and flower prints, that’s why outfit number two properly is my favorite. What about you? <3
PS. i’m starting a new “serie” here on the blog, and i’m pretty excited for it <3

XXXXXX

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOW I HAVE SHORT HAIR