A SONG ON MY MIND

LESS IS MORE

juliesandlauSmykker fra Julie Sandlau

Julie Sandlau har altid haft øje for at skabe nogle sofistikerede og enkle smykker, men især hendes halskæder er det, som fanger mit øje mest. Min nyeste obsession for perler, bliver i hvert fald ikke mindre, når man ser de flotte guldkæder med en smuk perle i enden. Halskæderne kan bruges til alt fra skolebrug og fester til galla’er og hyggelige cafébesøg. Alle de ovenstående smykker fra Julie Sandlau, er så simple, men de vil stadig kunne pifte ethvert outfit op, især nummer 1 og 5 er for mig, de mest simple halskæder, som stadig har noget specielt at byde på. Som overskriften også lyder, så er et af de citater, som jeg står mest indenfor nemlig “less is more”, for min skyld behøver man ikke have det store show kørende, når det gælder outfits. En flot sort kjole sammensat med en af de ovenstående halskæder kan for mig, blive til et utrolig elegant outfit.
For mig er det bedste ved Julie Sandlau, at alle smykkerne følger tidens trends på en meget klassisk måde, samtidig med at de bliver i det skandinaviske og minimaliske hjørne, hvilket jeg synes, er meget flot at kunne holde fast i.
Som man tydeligt kan se på bloggen, så er jeg mest til sølvsmykker, og derfor har jeg selvfølgelig også valgt tre sølvhalskæder ud, men når det kommer til perler, så synes jeg faktisk at guld er pænest, da halskæden får et mere fornemt udseende. Hvad synes I om smykkerne?

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

Billede - DK

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A SONG ON MY MIND