Hvis jeg blev student i år...

Klassiske vitrineskabe fra Lindebjerg Design

bloglindebergdesignJeg er en sucker for klassisk, tidsløst design, da jeg gerne vil bruge mine penge på møbler der ikke kun holder i et par år, men som vil holde i flere årtier. Her er vitrineskabe det der bedst kan beskrives som indbegrebet af interiør elegance. I de smukke skabe kan der opbevares alt fra service til bøger og parfumer. Skabene er ikke kun perfekte til det moderne hjem, men de emner også af enkelthed, hvilket gør det muligt at tilføje sit eget personlige præg på skabene.

De ovenstående vitrineskabe er fra det danske mærke Lindebjerg Design, hvor deres designstil bedst kan beskrives som nordisk og tidsløst. Deres vitrineskabe findes i alle former, og hvis man for eksempel er mere til det rå look, så vil jeg anbefale ovenstående vitrineskab i dark oak, men hvis er vild med hvid og ønsker, at skabet skal være større, så vil det andet ovenstående skab nok være mere dig. Skabene ligger henholdsvis til 18.000,- og 21.500,-, hvilket godt kan virke temmelig pebret, men for et møbel der kommer til at holde i flere generationer, så vil jeg beskrive det som det hele værd.
Det er også værd at tilføje, at begge vitrineskabe er udført i ædelt fyrretræ, hvilket er med til både at sikre høj kvalitet og samtidig giver det skabene et unik og elegant udtryk.

Indlægget er lavet i samarbejde med taste-ry.dk. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg blev student i år...