10 OM MIG

KENDALL x KYLIE

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage7 PicMonkey Collage9

Hej søde piger
I kender nok godt allesammen The Jenners og The Kardashians (mest pga. reality showet Keeping Up With The Kardashians). FYI. Seriøst verdens bedste reality show – woowowow….
Anyways, de to piger har godt nok nogle af de lækreste stile jeg nogensinde har set, altså de ved bare hvordan man gør et outfit chic.
Hvis I ikke kender til dem, så er Kendall en it-girl i modeverdenen og hun har gået model for nogle af de største designer mærker som Givenchy, Chanel, Marc Jacobs og mange mange flere. Kylie hun er måske lide mere kendt fordi hendes familie er kendt, men hun vil gerne prøve at blive skuespiller, og så er hun også model <33

Men i hvert fald, så jeg er kæmpe fan af de to skønne piger, deres stile er så lækre og samtidig så forskellige. Jeg elsker at Kendall hun er mere girly og Kylie er mere rå i deres stile <3
De to piger er godt nok nogle af mine idoler inde for modeverdenen!
Btw. Kendall og Kylie har en tøj kollektion hos Pacsun, som jeg er helt og igennem forelsket i, hvis i vil tjekke det lækre tøj og accessories ud, så er linket til hjemmesiden lige HER og de har også skrevet en bog der hedder: Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia :))))

Hvad synes i om Kendall og Kylie? og har i nogle mode idoler?

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG