Min nye frakke

Kan en højtaler lyse??

bloghoejtaler4Umiddelbart ville mit svar til overskriften være “nej, en højtaler kan da ikke lyse..”, men her tog jeg da fejl da jeg blev introduceret for Kreafunks aGlow højtaler, som lige præcis har en indbygget lampe der gør, at mens man lytter til sine yndlingssange, kan man få lys med. Jeg kan lige forestille mig en varm sommeraften, hvor stearinlysene ikke kan holde til mere, og man så har man lige sin højtaler med, der kan give lidt lys. Desuden kan Kreafunks aGlow højtaler holde i op til 20 timer med lys, og også uden lys.
Jeg har selv været igennem flere højtalere, men et af de problemer jeg altid støder på er når man skal have højtaleren med ud et sted hvor der ikke en stikkontakt til at oplade den, men nu hvor denne højtaler kan holde i næsten et døgn, er det problem jo løst. Og når højtaleren derudover har indbygget bluetooth, så kan problemet med diverse stik man skal have med sig også løst, og man får nu en mobil højtaler til din iPhone.
Højtaleren vil i øvrigt være perfekt til jer der skal på festival til sommer, da det indbyggede lys har en indbygget lysdæmper, så man selv kan regulere lyset når øjnene om aftenen er ved at være trætte.
Udover alt det smarte med den indbyggede lampe, synes jeg også at Kreafunk har formået at lave deres højtaler stilet med et minimalistisk twist, hvilket gør at denne højtaler sagtens kunne komme på min 18 års ønskeliste.
Højtaleren i collagen kan findes HER, og er i øjeblikket sat ned fra 995,- til 869,- på No.1 livings hjemmeside.

Indlægget er lavet i samarbejde med no1living.dk. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye frakke