FRIDAY INSPIRATION

JUST BOUGHT MY DREAM DRESS

foto 1

 

Hej girls
Så i dag købte jeg (næsten) min drømme kjole, altså jeg har jo så mange andre kjoler som jeg drømmer om, men denne er det tætteste jeg kommer på dem lige nu <3 Kjolen er fra ASOS, og du kan finde den lige her.
Jeg har selvfølgelig ikke bare købt dette item, uden der var en begivenhed, hvor jeg kunne have den på, nej, sagen er, at jeg skal til bryllup her til oktober og jeg manglede virkelig en ny kjole, men selvfølgelig da jeg så endelig fandt denne lækre sag på ASOS, så var den kun i størrelse x-small og jeg skal altså op i medium, for at kunne passe den ! Så jeg skal godt fortælle jer, at da jeg fandt ud af at den ikke fandtes i min størrelse, så græd jeg virkelig indeni – haha – sad? i know…. <3
Meeeen så i dag, da jeg tjekkede deres “back in stock” SÅ VAR DEN DER!!! :) og jeg tror virkelig jeg bestilte den cirka 10 minutter efter jeg fandt den ;) Den skulle bare hjem til mig.
Forresten så koster kjolen 349.99 kr, men jeg brugte den kode der hedder HAVE10, hvor jeg derefter fik 10% af den oprindelige pris <3

Hvad synes i om kjolen??

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY INSPIRATION