CHLOÉ SMALL FAYE FLAP BAG

JUST BOUGHT

DSCN4929fHej søde piger,
kan I huske da jeg skrev om, at jeg overvejede at købe et Jane Kønig Love Tag (HER), ja, altså det gjorde jeg ikke, i stedet tog jeg over hos min lokale smykkeforretning, og så at de havde deres egen udgave at Jane Kønigs Love Tag, som også var meget, meget billigere. Jeg købte et “J”, som selvfølgelig er forbogstavet i mit eget navn, smart ikke? <3.
Jeg tror jeg betalte 230 kr, for både vedhænget og kæden, hvorefter jeg satte et andet vedhæng i kæden, så der var lidt mere at se på;)
I går havde jeg sidste skoledag, og senere var jeg til afslutningsfest, hvor der godt nok blev danset igennem – det var en helt vildt sjov, hyggelig og glad dag, borset fra jeg fik stjålet min mobil (fandt den igen), og fik en vandballon i øjnene, men disse dumme ting gjorde ikke dagen mindre speciel. I dag er jeg ikke helt på toppen, så jeg ligger lige nu i min seng, og er igang med min dansk synopsis, da jeg allerede skal op på torsdag….
Var der andre som også havde sidste skoledag i går?

English // Can you remember when I wrote that I was considering buying a Jane Kønig Love Tag (HER), yes, so I did not, instead I went over with my local jewelry store, and saw that they had their own version of the Jane Koenig Love Tag, which was also very, very inexpensive. I bought a “J”, which of course is the initial of my name, smart, right? <3
I think I paid 230 dkk for both the pendant and chain, and then I put another pendant in the chain, so there was little more to look at;)
Yesterday I had the last day of school, and later we went to a party where we danced all night – it was an incredibly fun, cozy and happy day, except I had my phone stolen (found it again), and got a water balloon in my eyes, but these stupid things did not make the day less special. Today I am not quite at the top, so I am now situated in my bed, and am working on my Danish synopsis, since I already be up on Thursday ….
Were there others who also had the last day of school yesterday?

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

3 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHLOÉ SMALL FAYE FLAP BAG