CHRISTMAS OUTFIT

JULEFROKOST / OUTFIT

DSCN3634 DSCN3635 DSCN3638 DSCN3639Hej piger
Håber I har nydt de sidste par dage, mine dage har bestået af mange ting, jeg har været til julefrokost de sidste par dage, i går var det hjemme hos os <3. Det har været super sjovt og hyggeligt, men i dag skal jeg bare slappe helt af og ikke lave andet end det.
Da vi i går var hjemme hos os selv og holde julefrokost, så synes jeg da lige, at I ikke skulle snydes for nogle outfit billeder. Jeg havde et meget afslappet og behageligt outfit på, fordi jeg de andre dage havde været meget dressed up, så ville jeg gerne have noget meget enkelt på! Turtlenecken er meget gammel, men det er første gang jeg har den på, faktisk så er den lilla, men kvaliteten på billeder var irriterende, så det blev at sort og hvid billeder <3.

Turtleneck Unknown // Jeans Vero Moda // Cardigan NewYorker // Boots Duffy // Necklace Pilgrim //

English // Here’s my outfit for the Christmas party we had yesterday at my house. It was so much fun and we laughed a lot, like a lot a lot <33. It was a very comfy outfit, because i had been very dressed up the last few days, I didn’t want to do that again !

x Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS OUTFIT