Mine juleønsker pt. 2

Juleaften

juleaftenblogJeg havde desvære en rimelig presset tidsplan juleaften, så jeg fik ikke taget nogle ordenlige outfitbilleder, hvilket betyder at disse to billeder, foran juletræet under elendigt lys er det bedste jeg har. Kjolen er spritny og købt på Zalando (link her).
Selve juleaftensdag var utrolig hyggelig, og startede som altid ud med morgenmad hos min moster sammen med hele min mors side af familien. Dette er en tradition, da min moster har fødselsdag juleaften. Dernæst kørte vi hjem, hvor huset blev sat endnu mere i stand, bordet blev dækket og gaverne lagt under træet, alt imens familien stadig skulle ordne sig selv, og maden skulle færdiggøres. Aftenen blev fejret i selskab med min farmor, faster, farbror og hans kæreste + min bror, mor og far. Det var lige som det skal være, og maden sad også lige i skabet.
Den 25. var jeg til julefrokost hos min fars side af familien, og den 26. hos min mors side af familien. Med to julefrokoster lige efter hinanden kan det rolig konstateres, at der kommer til at gå noget tid, før jeg igen føler mig rigtig sulten. Nu skal resten af dagen bruges på endnu mere afslapning og oprydning <3
Havde I ligeledes en dejlig juleaften med jeres nærmeste?

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine juleønsker pt. 2