Min fødselsdag

Juice, juice, juice

punkt1collage[Billeder: øverst venstre, og nederst højde er taget fra Weheartit.dk]

Som I nok har hørt om eller læst, så er den nye sundhedskur; juice. Og dette emne bliver simpelthen omtalt som om, at hvis jeg ingen juicepresser har derhjemme, så skal jeg hurtigst muligt skaffe en. Jeg er helt sikker på, at alle disse eksperter har ret, og at juice fuldt med grøntsager er ufatteligt sundt, men smager det nu også godt? nej, det gør det ikke. Alligevel, så virker det, og da et af mine mål for 2016 er, at jeg skal blive sundere, så er dette måske vejen, det skal i hvert fald prøves.
Prøv lige at se her, Punk 1 , har nemlig en del juicepresser, juicecentrifuger og citruspressere. Jeg er især vild med citruspresseren, da jeg nemlig en stor fan af citrusfrugter. Hvis man så ikke er en fan af juice med grøntsager, så kan man jo altid starte med at gøre dette med diverse frugter, dette har jeg i hvert fald tænkt mig at prøve – måske man vænner sig til det, og hopper med på grøntsag-trenden.
Også slowjuiceren tiltaler mig meget, da den har en funktion, der gør at den laver langsomme omdrejninger, så man får mest muligt ud af sine frugter og grøntsager. Det smarte med juicecentrifugeren er, at den kan lave op til 1,5 liter juice af gangen, uden af man behøver at tømme frugtkødsbeholderen, smart siger jeg bare – mere juice, mindre oprydning ;)

XXXXXX

follow me on Bloglovin’

Billede - DK

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdag