En tanke om Trump som præsident

Jeg har set for meget Suits…

untitledNavy kjoleCamel strikpullover – Sort jumpsuit – Grå strikpullover – Sorte bukserSort taskeSort kjole

Okay, ja, som overskriften allerede påpeger, så har jeg nok set lidt for meget Suits for tiden, hvilket gør, at det eneste jeg kan forstille mig i er elegante kjoler, klassiske jumpsuits og dyre (meget dyre) tasker. Jeg har derfor scannet nettet tomt for alverdens (advokat lignende) tøj, og har under min søgen fundet frem til det amerikanske mærke, Banana Republic. Mærket er generelt ret damet, men har dog alligevel en masse flotte items jeg godt kunne se mig selv i, den ovenstående sorte kjole er især en favorit. Derudover har jeg snarrest brug for en ny taske, og ovenstående fra J.Lindeberg, er en lækker taske der har et slags business-look over sig, men som jeg føler sagtens kan bruges til en tur på cafe eller en dag i skole hvor der ikke skal bruges ekstremt mange bøger. Jeg har desuden, i længere tid, overvejet at købe en ny jumpsuit, da mine nuværende ikke er i det materiale jeg ønsker, og ovenstående kunne sagtens være et bud på min nye jumpsuit!

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tanke om Trump som præsident