ONE HAPPY, HAPPY GIRL

JEG ANBEFALER #1

serier

Hej søde piger
Jeg har tænkt mig at lave denne “serie”, hvor jeg anbefaler alle mine yndlings sager, dette kunne fx være bøger, film, blogs, musik osv. Jeg anbefaler mine top 6, inden for hvert emne.
 Det første jeg har tænkt mig at anbefale er mine yndlings serier.
Jeg er inden for de seneste år blevet ret besat af serier. Jeg har set utrolig mange, fordi jeg har set så mange, så er der mange som jeg faktisk ikke har afslutte endnu, og jeg kan ikke huske over halvdelen af navnene på dem – yeah i know – som enhver anden person, så er der selvfølgelig nogle serier som har sat sig bedre fast end andre. Her er mine top 6 serier.

  1. Chuck – Chuck har seriøst været min yndlingsserie i over halvandet år nu. Jeg har set den hele over tre gange, og bliver sikkert aldrig træt af den. Chuck handler om en computernørd, som ved et uheld får alle CIA’s og NSA’s hemmeligheder ind i sin hjerne. Han skal derefter trænes, så han kan blive en ægte spion, men der kommer hele tiden forhindringer, og mennesker som vil dræbe Chuck. Serien er fyldt med en masse spænding og en masse komedie, da Chuck nemlig arbejder i Buy More, hvor der også arbejder en masse andre skøre mennesker.
  1. Arrow – Arrow er en af de serier hvor man ser det første afsnit, og efter to dage er man stort set færdig med hele serien. Serien er nok en drengeserie, men uanset hvilket køn man føler burde se denne serie, så er det absolut en af mine yndlings. Arrow handler om billionen Oliver Queen. Han strander på en øde ø, hvor det kun handler om overlevelse. Han bliver en utrolig dygtig bueskytte, og da han vender tilbage til hele hans liv i byen, så er hans “mission” at redde byen, fra alle de mennesker som prøver at “ødelægge” byen. Ligesom i Chuck, så er der en masse mennesker som prøver at dræbe Oliver, og vil afsløre hans identitet. Ps. hvis du godt kan lide Arrow, så skal du også se The Flash, som er efterfølgeren til Arrow – en virkelig fantastisk serie.
  1. The Big Bang Theory – Det er utrolig længe siden (faktisk ikke siden Friends) at jeg har fundet en serie, som jeg er flad af grin over, om og om igen. TBBT er nok også en rigtig nørde serie, men jeg er nok også en nørd – hihi. Jeg er så forelsket i de sjove og kloge nøder, og deres meget specielle livsstil. TBBT handler om 4 virkelig nørdede drenge/mænd. De laver alle et aller andet inden for fysik og sådan. En pige flytter ind overfor dem, og deres nye liv begynder allerede der. En af drengene bliver forelsket i pigen, og de er måske ikke det perfekte match. Drengene skal nu til at lære, hvordan man er sammen med andre mennesker, men det er ikke altid lige let.
  1. Glee – Den absolut bedste serie, hvis man altså elsker musicals og en masse sang og musik. Jeg er en rigtig sucker for god musik, og især når mine yndlingssange bliver lavet om – til noget næsten endnu bedre. Glee handler om en spansklærer, som opretter en kor klub, på den skole han arbejder på. En masse taltefulde elever tilmelder sig klubben, et fællesskab bliver oprettet, men der er personer som også prøver at destruere klubben. Ps. skuespilleren Cory Monteith, der døde af en overdosis er en af hovedpersonerne, så vær’ klar på at stor tude.
  1. New Girl – En virkelig humoristisk og (næsten) realistisk serie. Jeg håber virkelig at mit liv er ligeså skørt og sjovt når jeg er i 20-30’erne. Måske ikke ligeså skørt, men alligevel jeg kan ikke holde tårerne tilbage, når jeg ser denne serie. New Girl handler om en pige, som slår op med sin kæreste, da han er hende utro. Hun flytter derefter ind hos en flok fyre. Drengene er meget umodne, og også lidt specielle. Denne sære gruppe af mennesker, kommer ud for en masse sjove og underlige oplevelser. Deres liv er i det hele taget bare meget skægt og finurligt. En serie, der får dit humør helt op.
  1. The Vampire Diaries – Dette er en meget overnaturlig serie med vampyre, hekse, varulve m.m. Men allerede der er jeg solgt, det er sådan en serie der har alt. Serien har humor, lækre drenge, kærlighed, drama og en masse overnaturlige krafter. TVD handler om to (lækre) brødre, som begge er vampyrer. Den ene af brøderne bliver forelsket i en pige (uden nogle overnaturlige krafter). Nu skal de prøve både at have et normalt teenage liv, og samtidig styre deres krafter. En masse mennesker truer deres tilværelse og alle de mennesker de holder af. Samtidig med at deres by er truet. Ps. hvis du kan lide TVD, så skal du se The Originals, som er efterfølgeren til serien.

English // This serie are only in danish, but you can translate the text right HERE <3.

XXXXXX

Follow me on Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE HAPPY, HAPPY GIRL