WANDERLUST / THAILAND

“It’s too cold outside for angels to fly”

5Ovenstående citat er fra den enestående Ed Sheeran, en mand der i mine øjne, er den bedste når det kommer til sangtekster og musik. Men dette citat, var virkelig sådan som jeg tænkte om vejret i dag, hvor det sneede kraftigt, og det var bidende koldt. Jeg tænkte på, hvordan nogen nogensinde ville kunne overleve i denne kulde (også selvom jeg elsker vinter og sne), men da jeg så en flok rådyr/hjorte stå på en mark, så ved man, at det er kulden i tæerne der taler … nok om det …
Dette indlæg skulle handle om ovenstående outfit, som for tiden er blevet en sikker vinder hos mig, når jeg skal ud af døren 7.10, og jeg ikke orker dagen, en uld top skal først på, så en lækker strikkjole ovenover, og herefter en vinterjakke (+ et halstørklæde og varme handsker).
Jeg er blevet spurgt om jeg ikke kan lave nogle flere personlige indlæg, hvilket jeg vil forsøge at gøre, og om jeg vil lave en ask me, hvilket jeg ikke havde planer om, men hvis I har nogle spørgsmål, må I endelig stille dem, og så laver jeg måske en slags ask me :)

XXXXXX

follow me on bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANDERLUST / THAILAND