Min 1.g oplevelse

I min ferie skal jeg læse…

iminferieskaljeglæseTo øverste billeder fundet på tumblr.com

Her om ikke så længe så rejser jeg, som hver anden dansker sydpå, og hvor jeg dog glæder mig til sol, palmer og varme. Jeg har derfor anskaffet mig nogle bøger som jeg skal læse imens jeg får noget sol. Jeg har valgt at tage tre bøger med, da jeg allerede er halvvejs igennem Me Before You, og de to andre er specielt lange.
Jeg har altid elsket at læse, men med alt det stof som gymnasiet kræver at man læser, så kan det være svært selv at få læst.
Me Before You, er jeg som sagt halvvejs igennem, og hvor er det dog en sød historie – jeg vil derudover også anbefale at se filmen, for den skuffer i hvert fald ikke. The Best of Me, er en bog som jeg har haft i lidt over et år. Efter jeg så filmen, var jeg simpelthen også nødt til at eje bogen, men har derefter aldrig taget mig sammen til at læse den. Dette skal ændres. All The Bright Places, skulle minde meget om The Fault In Our Stars, hvilket er min yndlings bog. Derfor tænkte jeg, at denne bog også burde få en chance, glæder mig til at se om den kan slå TFIOS (I highly doubt it).

Hvilke bøger skal I eller har I læst her i ferien?

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 1.g oplevelse