Kan en højtaler lyse??

I år 2017 drømmer jeg om at købe…

blogoensker2017Som enhver anden blogger i blogland, har jeg da også fundet en masse drømmeønsker, som jeg håber (og ønsker) bliver til virkelighed i 2017. Collagen var overraskende let at sammensætte, da mange af de ovenstående items allerede var blevet screenshooted ivrigt, og der derfor nå flere kopier af samme item.
Først og fremmest vil jeg i 2017 gerne rejse en del, og har da allerede fjorten dage i New York, en tur til Paris og en mulig tur til Amsterdam planlagt, men jeg har dog ingen planer i sommerferien indtil videre, så måske det bare bliver en tur i sommerhus. Til disse rejser kunne et nyt kamera da være oplagt, og drømmekameraet hos mig er et Leica Q, desværre koster kameraet omkring 30.000kr, så det bliver nok ikke lige et foreløbeligt køb. Når man skal rejse, skal man da også have en ny rejsetaske, og tasken fra By Malene Birger er en af de tidløse tasker, jeg føler stadig vil være på mode om tredive år.
Til mit værelse kunne spejlet fra HAY og puffen fra Normann virkelig være med til transformere mit ellers så kedelige værelse – jeg er nemlig igang med at rykke lidt rundt på værelse, da jeg trænger til noget nyt.
Jeg har virkelig brug for nye hverdagssko, da mine nuværende er ved at være rimelig slidte, og ødelagte. Jeg har, i min søgen efter de perfekte sneakers, fået øjnene op for New Balance, og er efterhånden faldet for disse grå skønheder.
Inde i min bor der altså lidt af en ældre, mere sofistikeret dame, der elsker elegante kjoler, dyre guldsmykker og designer tasker. Derfor er mine sidste tre drømmeønsker, en blondekjole fra Esprit, en diamant halskæde fra Maanesten og en clutch fra Mulberry. Jeg har en forestilling om, at jeg i et tidligere liv boede i Monaco, og var iført et sådant outfit hver dag – denne forestilling håber jeg også bliver til virkelighed i dette liv haha.
Men i hvert fald, dette var mine drømmeønsker i 2017 – har I selv nogle ting i drømmer om i 2017?

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan en højtaler lyse??