ELLE Style Awards 2016

Hvisk ear studs

ringhviskSom en del af hvisk stylister, tilkommer der en del fordele, hvor en af dem er deres konkurrencer. Stort set hver dag ser jeg en ny konkurrence, hvilket gør det svært at deltage i dem alle, men her forleden kom den nemmeste konkurrence af dem alle. Man skulle bare skrive et link med ens favorit hvisk smykke, hvor jeg valgte disse øreringe – nogle jeg havde kigget på i lang tid. Jeg var heldig og vandt konkurrencen. For nogle dage siden ankom øreringe, og hvor blev jeg dog glad – de var lige som jeg havde håbet! Jeg er sikker på at disse øreringe bliver en favorit i sommeren, og nogle der kommer til at sidde i mine øre hver dag <3.

INFINITY HOOP ZIRCONIA EAR STUDS MEDIUM GOLD 550,-

XXXXXX

Følg mig på Bloglovin’
Følg mig på hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE Style Awards 2016