Brooklyn Bridge og en kærlighed til striber

Hvis jeg blev student i år…

studenteroensker2017blog

… Så ville disse øvenstående items stå meget højt oppe på min (drømme) ønskeliste. Jeg kan slet ikke fatte, at om lige under et år, så er det mig der får huen på. Det virker så langt væk, men stadig så tæt på. Tænk at jeg snart er færdig med gymnasiet, og ‘snart’ skal til at søge universiteter.
Men i hvert fald, hvis det var i år jeg blev student, så ville det i realiteten nok ikke være alle de ovenstående items der kom på ønskelisten, f.eks. er Gucci pouchen en drømme investering for mig, men ikke noget jeg nogensinde ville regne med at få i studentergave. Men ringen, vasen og skoene kunne sagtens stå på listen. Desuden så kan man jo altid ønske sig penge, hvis man nu ikke ved hvad man ønsker sig ;).

Puf fra Normann Copenhagen / iPhone cover fra By Malene Birger / Ring fra Sophie By Sophie / Støvler fra Ivylee Copenhagen / Vase fra LYNGBY / Pouch fra Gucci / Øreringe fra Sophie By Sophie

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooklyn Bridge og en kærlighed til striber