Forårstøj fra Fransa

Husk at forkæle dig selv!

blogfashionbodysds2Jeg har det tit sådan, at I stressede perioder glemmer jeg hurtigt at tage vare på min krop og helbred, da jeg bliver så fokuseret på alt det jeg skal nå, og derfor glemmer at huske på alt det jeg allerede har nået. Især i eksamensperioderne, som jo snart er over os, kan jeg hurtigt komme ind i en ond cirkel, hvor jeg hele tiden føler mig træt, udmattet og bare ikke helt så glad som normalt. Derfor skal jeg, specielt i sådanne perioder, huske på, at det hele nok skal gå, og at man bare skal tage et skridt af gangen. Dette ved jeg godt ikke altid kan være lige så let som det lyder, og jeg vil da også sige, at selvom jeg er blevet bedre til at passe på min krop, så har jeg da stadig brug for lidt hjælp, og det er her hvor Body SDS kommer ind, da de nemlig tilbyder kropsterapi, hvilket er en form for terapi, der handler om at både det fysiske og pyskiske hænger sammen, og at f.eks. en knæskade eller ondt i nakken godt kan hænge sammen med at man har det dårligt psykisk. Derfor består sessionerne også af en blanding af samtale, åndedratsteknikker, bevægelse af leddene og message af musklerne.
Jeg har desværre aldrig selv prøvet Body SDS, men har flere gange hørt meget gode anmeldelser om det, men jeg må dog indrømme at jeg har været meget spektisk overfor koncepten, da det lyder rimelig grænseoverskridende idet at man både arbejder med det psykiske og fysiske på samme tid, hvilket jeg godt kan blive lidt nervøs over. Jeg har dog hørt, at specielt deres åndetrætstræning skulle gøre underværker for folk der kæmper med bl.a. angst, hvilket derfor lyder perfekt for mig.
Body SDS er en måde hvorpå behandleren løsner op i musklerne, men samtidig også løsner op i eventualle psysiske smerte som ens krop døjer med. Det skal derfor, udover angst, være godt for personer der er det man kan kalde for kontrol freaks, og har svært ved at stole på folk, hvilket jeg også godt kan nikke godkendende til.
Men det er jo ikke kun indeni, at man skal have det godt det er selvfølgelig også udenpå. Jeg kan i hvert fald altid mærke, at den første dag jeg går i noget nyt tøj, eller allerede det tidspunkt hvor jeg enten bestiller sit tøj over nettet eller køber det i en butik, så ændrer mit humør sig på nul komma fem. Jeg kan hurtigt gå fra at være lidt negativ og sur til positiv og nærmest over glad. Da jeg for det meste bestiller mit tøj over nettet, er det vigtigt for mig, at både hjemmesiden og selvfølgelig også udvalget passer til mig. Netop disse kriterier opfylder FashionForest.dk, som er en webshop der har samlet det bedste udvalg fra Skandinaviske webshops som Zalando og Boozt. Deres hjemmeside er enhver minimalist drøm, da det hele er overskueligt, klassisk og nemt. FashionForest.dk blev stiftet i 2016, hvilket vil sige at det er en meget ny webshop, men de er allerede rigtig godt med, og har omtrent 200.000 produkter på deres hjemmeside.
De ovenstående items som jeg har valgt ud, er bare et meget meget lille udpluk af de tusindevis af skønne items som jeg hurtigt kunne blive forelsket i. Især kjolerne helt til venstre, og helt til højre, samt skoene er kommet på ønskelisten. Jeg er nemlig helt sikker på, at begge kjolerne vil gå perfekt til et par klassiske højhælede sko. Sommeren kan bare ikke komme hurtigt nok haha ;)

Indlægget er lavet i samarbejde med Body-SDS.dk og FashionForest.dk. Alle holdninger er mine egne.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårstøj fra Fransa