SOCIAL MEDIA

#HOODIE

PicMonkey Collageg

 

Hej søde piger <3
Forleden fandt jeg min gamle hættetrøje frem. Jeg købte til en Infernal koncert – jeg var seriøst en kæmpe fan af dem, havde plakater hængene overalt og jeg har været til 5-6 af deres koncerter – haha, det var en sjov tid :)
Men jeg er helt forelsket i hættetrøjen. Stoffet er så blødt og lækkert, mønstret er så fedt (jeg må indrømme, at jeg er glad for, at man næsten ikke kan læse, at der står Infernal på den), faktisk så er der på siden en skitse af Lina Rafn og Paw Lagermanns ansigter, men den synes jeg nu er ret sej.
Jeg blev ret overrasket, at jeg stadig kunne passe den, da jeg købte den for 3-4 år siden – hihi <3

I dag har jeg ikke lavet noget som helst – det samme med i går – okay, bortset fra lektier…. men ellers så har dagen stået på en masse serier og ren afslapning. Det bedste jeg ved.
Jeg må indrømme at efterår nok er min ynglings tid på året. Det er der alle de smukke blade kommer på træerne. Det er der man kan gå rundt i lækre sweatre og hyggesokker of course ;) Det er der man kan drikke te i lange baner, med en god bog i hånden og så er det der hvor man har en undskyld for at ligge under dynen og se en masse serier <3

I morgen regner jeg med, at der kommer en anmeldelse her på bloggen – glæd jer!

Hvad elsker i ved efteråret?

// Julie

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOCIAL MEDIA