Et klassisk efterårsoutfit

Hårfavoritter | Kevin Murphy

skaermbillede-2017-10-15-kl-12-13-40I løbet af de seneste par år har jeg opdaget at mit hår engang imellem har brug for en udskiftning af shampoo og balsam, hvilket betyder, at jeg ikke bruger de samme produkter i for lange produkter, da det simpelthen gør mit hår fedtet, kedeligt og tungt. Dette betyder også, at jeg har lært en masse forskellige hårprodukter at kende. En af dem er Kevin Murphy. Jeg kendte faktisk først kun til Kevin Murphy (hårstylisten), gennem has arbejde for Vogue, og som en af de mest respekterede hårstylister, men da jeg opdagede hans brand, så blev min beundring af ham kun større. Produkterne er lavet med præcision, og især hans shampoo’s og produktet ‘Bedroom Hair’ er blandt mine favoritter. ‘Bedroom Hair’ er en hårspray som er med til at give et glansfuldt look samt tilføre masser af tekstur til håret – jeg bruger især sprayen efter jeg har krøllet mit hår.
Da jeg aldrig har har farvet mit hår eller gjort noget andet ved det, så er det vigtigt for mig, at mine hårprodukter ikke skader mit hår, hvilket bare er en af grundene til at jeg benytter Kevin Murphys produkter.
Produkterne kan købes hos Hair247.dk, hvor man ved køb af 2 ens produkter får 20% rabat og ved køb af 3 ens produkter får 30% rabat – dette gælder dog ikke på sampak og sæt. Hair247.dk har desuden gratis fragt, uanset køb, hvilket jeg simpelthen ikke kan stå for, og derfor også gør min pengepung end del lettere ;).

Indlægget er lavet i samarbejde med Hair247.dk. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et klassisk efterårsoutfit