NEW YORK CITY

GETTING A CHRISTMAS TREE

512364I går tog min familie og jeg ud for at købe juletræ – i min familie har vi en tradition om at tage til ud for selv at fælde vores juletræ, hvor vi først kører med hestevogn for at komme ud til platagnen, så fælder man sit træ, tager tilbage med hestevogn, spiser lækre æbleskiver og drikker kakao, herefter plejer vi at købe julekugler hvor der på den ene står mit navn og årstal, og på den anden min lillebrors navn og årstal <3. Det er sådan en dejlig tradition, som jeg rigtig nyder. Vi var utrolig heldige med vejret i år, da det flere gange har regnet og været med mudret (selvfølgelig kunne vi godt have brugt lidt sne).
Vi endte med et flot træ, som I kommer til at se når det er pyntet!

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

4 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK CITY