My Levi's

Forårstøj fra Fransa

blogfransatoejsponsoreret2Selvom vejret ikke lige ligner det forårvejrs man kunne håbe på, så er vi faktisk ved at ramme maj måned, hvilket betyder, at forårsgarderoben skal findes frem, og der skal købes nyt ind ;-). Her forleden opdagede jeg derfor og ledte internettet igennem efter nye items, og jeg faldt over webshoppen Frølund, der forhandler en lang række designere, herunder mærket Fransa. Jeg blev virkelig overrasket over deres lækre udvalg, og stadig fornuftige priser, og det tog da heller ikke særlig lang tid at finde et par (eller flere..) favoritter.
Af ovenstående items må de sorte bukser og navy bluse være blandt mine absolut yndlings. Jeg er dog også helt vild med skjorten, men jeg er lidt i tvivl hvorvidt den vil klæde mig. Den vil i hvert fald være et lækkert item her til sommer, hvor jeg kan forestille mig den med en sort denim nederdel, et par ruskindssandaler og selvfølgelig et par solbriller og en lille crossbody.
Fransa er et mærke til alle; det er både feminint, stilet og afslappet, perfekt til den moderne kvinde. Men en af de ting som Fransa gør allerbedst, er mærkets evne til at fremstille tøj til en bred målgruppe og størrelsesgruppe. Uanset om man er ung eller gammel, stor eller lille, så har Fransa tøjet til dig.

Navy bluse / Hvide sneakers / Grå t-shirt / Sorte bukser / Lyserød skjorte

Følg mig på Bloglovin’ og hvisk.com

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Levi's