KENZO

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

instafollow2Et af de sociale medier, som jeg bruger allermest er helt klart Instagram (@juliebernholm). Til jer som ikke i forvejen kender Instagram, så er det et socialt medie, hvor man kan ligge billeder eller videoer op, mens man kan skrive en lille tekst nedenunder. Jeg bruger mest mediet til at ligge billeder op, holde mig opdateret på hvad der sker i mine venners og især i de kendtes liv. Jeg bruger Instagram utrolig meget i min hverdag, og føler det er et godt medie at udtrykke sig selv på, man kan fx lave et tema på sin profil, dette kunne være at alle billeder er taget i sort/hvid.
Håber at I vil følge med på Instagram og hvis I synes at jeg skal følge jer, så kan I skrive en kommentar med jeres navn <3

HER er linket til min profil på Instagram (@juliebernholm).

XXXXXX

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENZO