Design dit eget hæfte eller katalog!

Find det perfekte match! | www.personale-match.dk

befunky-design1

Efter 3.g skal de fleste, som ligesom jeg, skal have sabbatår sikkert ud for at lede efter et job. Om dette job skal være deltid, fuldtid, et relevant job eller bare et job hvor man kan tjene nogle penge er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men det ændrer ikke på det faktum, at der skal ledes efter et job. Jeg har førhen anvendt LinkedIn og Jobindex når jeg har skullet søge efter job, men efterhånden har jeg også set alt hvad jeg finder relevant på førnævnte sider. Derfor blev jeg rimelig glad da jeg hørte om hjemmesiden “www.personale-match.dk“, hvilket er et vikarbureau i København som både hjælper virksomheder og jobsøgende med at finde det rette match.
Servicen er utrolig effektiv, og har både vundet Børsens Gazelle i 2013 og i 2017. Inde på hjemmesiden kan man som virksomhed bestille specialiserede vikarer, hvor jobbet kan være alt fra bygge, anlæg, og lager til kontor, kundeservice og salg. Og herunder har man som jobsøgende mulighed for at være en del af en database med en masse forskellige former for jobs.
Men som nyudklækket kan det jo stadig være svært at finde et job, især hvis man ikke har den rette erfaring i bagagen eller bare ikke ved hvad man overhovedet har lyst til. Uanset hvad, så er det altid en god ide at opsøge jobs, og jeg vil derfor anbefale at tage et smut ind på www.personale-match.dk og se om den rette stilling er der.

Indlægget er lavet i overensstemmelse med Personale-Match. Alle holdninger er mine egne.

Følg mig på Bloglovin’

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design dit eget hæfte eller katalog!